Még sosem láttam élőben... - Dadka - Pod záštitou mesta Tornaľa

Aktualizované


Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Még sosem láttam élőben...

Publikoval Dadka v Cikkek - Články · 16/5/2014 19:12:02


Mi egy összetett Világban élünk. Viszont a csőlátásunknak köszönhetően gyakran nem vesszük észre az összefüggő szálakat. Ezért életünk végéig hajlamosak vagyunk hinni abban, hogy bármilyen körülmények között képesek vagyunk látni a dolgok egészét. És ha nem mi, ki más tudná igazolni, hogy az, amit észlelünk valóban megfelel-e a valóságnak? Évek, évtizedek, sőt évszázadok kellenek ahhoz, hogy egy valóságból teljesen új valóság keletkezzen. Így lett a lapos Földbolygónk kerek, Einstein-ből bukott géniusz, belőlem meg valaki, aki nagyon sok mindent megélt már és még többet nem. Ezen töprengtem minap a városba vezető úton miközben mogyorós csokit majszolgattam. A látszat, a látszat és megint a látszat. Ennek vagyunk mi alárendeltetve! Mi mindent látunk, mi mindent hallunk, mi mindenről tudunk beszélni. Egy szó, mint száz, mi mindent tudunk, még akkor is, ha a tudásunk nem felel meg a valóságnak. Illetve lehet, hogy megfelel, de mégis melyiknek? Gondoljátok végig, egy kiinduló pontnak ezerfajta vége lehet. Hm… létezik-e olyan egyáltalán, hogy „vége”?
Szóval térjünk vissza a látszatra szerintem. Igenis fontolóra vettem, hogy szenteljek-e időt erre a témára?! Egyrészt mert kimeríthetetlen, másrészt meg mindenki úgy éli meg a valóságot, ahogy akarja…(illetve ahogy a szájába rágassa másoktól
de erről írtam már)
Ez eszembe jutatta a tini korom hierarchiáját. Tudjátok, az első rangú „dolgaimat” melyben a szüzesség elvesztése talán nem is szerepelt. Akkoriban minden más volt. És nem tudtam, sőt nem is akartam elképzelni, hogy ez a valóság majd egyszer teljesen átalakul.  Úgy érzem, nyugodt szívvel írhatom a kortársaim nevében is (plusz tíz év ide
oda, mínusz öt lefelé), hogy mi sokáig, nagyon sokáig voltunk igazi gyerekek. Ültünk a faágon, gondtalanul lógattuk a lábunkat, és nem izgatott bennünket, hogy melyik szórakozó hely a legmenőbb, melyik felsőből kandikál ki a cici, hogy ne essünk össze, ha az, aki tetszik, megérint. Mi leginkább utazgattunk vonattal és nem alá dobáltuk önmagunkat, ha nem jött össze a szerelem. A fiúk nem skalpgyűjtők voltak, hanem barátok. Olykor persze megcibálták a hajunkat, de alapból tiszteltek és vigyáztak ránk. Szóval bocs, de úgy látszik teljesen kimaradtunk. Számomra mai napig érthetetlen ez a valóság, amelyben élünk s úgy vélem van mit megbánni. Lesz még böjtje, nem kevés! Legalább is én nem cseréltem volna le azt a harmonikus kiegyensúlyozott világot erre a gyors depresszív futamra.  
Nos, aki túl akarja élni, alkalmazkodnia kell. Ezért is gondoltam ma nagyme-nő leszek és ledöntöm a körülöttem lévő tabu téma falait. Játszunk!
Én leírok egyfajta színtiszta valóságot, Ti meg döntsétek el mennyire hihető.
Csak annyit kérek, hogy figyelmesen olvassatok, mert az, amit én teljes igazságnak élek meg, Nektek nem kis fejtörőt okozhat. De ha egyszer így van, akkor így van, csak azért mert nem hiszitek el, attól még a valóság nem változik! Ezt a „fonalat” mindvégig tartsátok a „kezetekben”.
Szóval öveket becsatolni, indulunk…  

Tudjátok, idén harmincegy éves leszek, és ha hiszitek, ha nem,
én még sosem láttam élőben Kukit. :(( Mindig csak képeken, illetve különböző újságlapokon és portálokon.
Igen, igen… most biztos van egy kis szemmeresztés és áhítozás. Semmi baj, túlélem! Azért ne gondoljátok, hogy egyetlen egy alkalommal sem jutott eszembe, mi lenne, ha látnám?! Földbe gyökereznék? Elszaladnék?  
Mindenképp fennáll a veszélye annak, hogy az adott helyzetet már nem tudnám megfelelőképpen kezelni. És az is lehet, hogy elmennék tőle. Fogalmam sincs, mi történne. Nyilván nem kézimunkáznék.
Még a legélénkebb elképzelésemben is csak nézem miközben Ő mereven áll. De most komolyan… ha elmennék, szerintetek rögvest lelankadna? Azért kérdezem, mert gondoltam Ti láttátok már, hisz annyian beszélnek róla, annyian körbeírják… Egy picit azért elszomorít, de számomra ismeretlen s nyilván az is marad. Harmincegy éves leszek! Hatvan évesen (ha megélem egyáltalán) már nyilván nem fogok róla áradozni!
Feltettem róla egy videót, ha gondoljátok, nézzétek meg. Viszont ha nincs kedvetek hozzá (ami igencsak nagy kár lenne) tovább kell élnetek abban a begyökerezett hitben, hogy vagy én nem mondok igazat, vagy Ti gondoltok rólam olyasvalamit, ami nem felel meg a valóságnak! Mert ahogy már említettem, de azért a „közönség” kedvéért még egyszer „elmondom”, én Kukit még élőben soha, de tényleg soha nem láttam!!!



Egyre vigyázzatok, a videót pont úgy vágták össze, hogy a Kuki hossza és vastagsága rajta legyen. (Erre figyelmeztetnek a videóban is. A videó attól videó, hogy nézni kell, de van némi élmény hatása akkor is, ha becsukjátok a szemeteket. Pláne ha tudtok magyarul! Én ugye tisztességesen végig néztem és belehallgattam, ami ráébresztett, hogy csak tudni szeretnék, de még most sem tudok igazán. Hiába, még mindig van, ami nem van :D)

Persze a félénkebb természetű emberekre is gondoltam s mivel a videót gyakori esetben leszedik a szerverről, teszek fel képet is egy igazi, rövidített személyleírással. Jó szórakozást kívánok:)))






Cooky életrajza
1969 -ben született Cooky. Apukája magyar, anyukája francia/görög. Édesapja jazz zenész volt; szaxofonon játszott. Párizsban nőtt fel, ott is kezdett rádiózni.27 éves koráig Párizsban élt.
1986 -ban 17 éves volt, amikor betelefonált az egyik legnépszerűbb francia adásba, és megkérdezte, miként juthatna be a stúdióba. Asszisztensi állást kapott a vagánysága miatt.
1988 -ban a Rádiós  főiskola mellett eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország sztár rádiójában, az Nrj-ben. Itt ragadt rá az a bizonyos név, amikor  becenevet kerestek és a Cooky mellett döntöttek. Az Nrj után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett, ahol már egyértelműen ő
volt a sztár. 1994-tõl DJ-ként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon.
1999 -ben egyik látogatásánál megkeresték a miskolci rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul ugyan nem beszélt, de kitartásának köszönhetően hamar megszerezte a kellő nyelvtudást.
1999-2004 -ig a miskolci SKY rádiónál  dolgozott. Ezután az érdi Rádió Juniorhoz került, amelyet a Rádió Extrém követett a rádió megszűnéséig.
2005 -ben bemutatkozott a televízióban. Az RTL klub Kész átverés! című műsorának volt a műsorvezetője.
2009 -ben a Széf című műsorban 4 millió forintot nyert a feleségével Kós Adriennel aki menedzserként dolgozik. Cooky az egyik állatmenhelynek ajánlotta fel a pénz felét.
M.Gee -vel rendszeresen járja az országot és a keverőpult mögé áll. A  Rádió 1-en 2005. decemberétől 2012. február 29-ig dolgozott.
2012 márciusától a Music FM-en vezeti saját műsorát (a Music Party-t, a Kívánságműsort és a Music Doktor-t).
2014-ben a Nagy Duett harmadik szériájának nyertesei Cooky és Hien lettek.
Forrás:
http://starity.hu/sztarok/cooky/eletrajz/#ixzz31rXpL1k4




Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky